Mgr Smeets wijdt Miguel Alberto tot priester!

Grote vreugde vandaag in de Kathedraal van Roermond: Miguel Alberto Estrada (El Salvador) werd tot priester gewijd! Onze vreugde werd nog groter omdat onze bisschop Harrie Smeets zelfs de wijding heeft willen toedienen. Het is ontroerend geweest hem te horen preken en de rituelen van de wijding te zien uitvoeren. Echt een groot feest voor het hele bisdom! We mochten enkele familieleden en broeders van de neocatechumenale gemeenschap van Miguel uit El Salvador in ons midden ontvangen. Na de wijding mochten we genieten van een feestelijke maaltijd in Roermond. Miguel gaat door als kapelaan in de parochies van Roermond Oost, samen met pastoor Carlos Martinez. Hem wensen wij allemaal veel vreugde toe in zijn dienst als priester, en dat hij vele vruchten mag dragen voor de Kerk en de Heer! Proficiat Miguel Alberto!!!!