Bezoek van de catechisten

Afgelopen weekend hebben de seminaristen en de formatoren deelgenomen aan de conviventie van begin van het jaar in Dordrecht. Aan dit jaarlijks retraite van de Neocatechumenale Weg nemen deel broeders en zusters van vele gemeenschappen uit heel Nederland. Dit jaar telde het gezelschap ongeveer driehonderd mensen. Op zaterdagavond werd de eucharistie door Mgr. Jan Hendriks gevierd. De conviventie werd geleid door de catechisten die de itineranten team van de Neocatechumenale Weg in Nederland en Duitsland vormen: mevr. Bruna Spandri, priester Fernando Jago en dhr. Daniel Laranjo. De catechisten hebben afgelopen dinsdag ons seminarie bezocht en een bijeenkomst met onze priesters gehouden. Blij met de prediking van afgelopen weekend staan we klaar om het nieuwe pastorale jaar te beginnen!